Okulun Dördüncü Katından Atlayan Kız Öğrenciyi Ölüme Götüren Sebep Belli Oldu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki bir okulda 4.kattaki sınıfın camından toprak zemine düşen ve ağır yaralanan 15 yaşındaki Sudenur Ongun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Peki, Sudenur Ongun camdan neden atladı?

Okulun Dördüncü Katından Atlayan Kız Öğrenciyi Ölüme Götüren Sebep Belli Oldu!

Olay, 11.10.2022 tarihinde saat 15.00 sıralarında Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki TOKİ bölgesinde meydana geldi. Okul binası tadilatta olduğu için Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binasında eğitim veren 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Sudenur Ongun, binanın 4'üncü katında bulunan sınıfın açık olan penceresinden düştü. Hastaneye kaldırılan öğrenci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sudenur'un okulun penceresindeyken cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüleri ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan bir kişi tarafından çekilen görüntüde, Sudenur’un pencerenin diğer tarafına gittikten sonra yeniden açık olan kısmına ilerlediği ve bir arkadaşının ikna etmeye çalıştığı görülüyor. Kısa süre içinde yayılan kamera görüntüsü Sudenur kendini boşluğa bırakmadan hemen önce sona eriyor. 

Olayın yaşandığı okula müfettiş görevlendirildi. Müfettiş, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinin okuldaki incelemesi dün de devam etti. Sudenur’un ölümü polis tarafından da soruşturuluyor. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın yaşandığı okuldaki tüm güvenlik kamerası kayıtlarında inceleme başlatıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER